• وبسایت مینا درچه سیچانی

  • طراحی سایت در اصفهان

 

اگر به فکر راه اندازی یک وبسایت شخصی هستید و به مزایای آن می اندیشید، ابتدا باید در رابطه با ویژگی ها و امکانات وبسایت شخصی خود به درستی بیاندیشید…

ممکن است هم اکنون محتوای زیادی برای قرار دادن بر روی وبسایت خود نداشته باشید، اما باید این مورد را در نظر بگیرید که اگر اطلاعات با ارزشی دارید که می توانید در قالب یک وبسایت شخصی آنها را بر روی وب قرار دهید، بزودی ارتباطات شما زیاد می شود و می توانید توانایی های خود را در بستر وب به نمایش بگذارید و یا حتی آنها را به دیگران آموزش دهید.

در زیر لیستی از بایدها و نبایدهای طراحی وبسایت شخصی آورده شده است :

– خودتان را معرفی کنید

وقتی که بازدیدکنندگان از سایت شما بازدید می کنند، شما می خواهید که به آنها بگویید چه کسی هستید، چه کاری انجام می دهید و به دنبال چه چیزی هستید. بنابراین، جایی که به راحتی قابل دسترسی است (به طور ایده آل صفحه اصلی یا صفحه “درباره”) را برای این منظور توسعه دهید. توضیحات خود را بصورت مختصر و مفید قرار دهید و سعی کنید بیشتر از ۲ یا ۳ پاراگراف نشود.

مهمترین موضوعات مربوط به خود مانند شرکت هایی که برایشان کار انجام دادید، پروژه هایی که به اتمام رسانده اید، افتخاراتی که داشته اید و تمامی مواردی که می خواهید بازدیدکنندگان سایت شما درباره ی شما بدانند را در این قسمت قرار دهید.

زندگینامه ی خود را در این قسمت قرار ندهید. زیرا مدیران و مشتریان تنها به خواندن رزومه ی شما اکتفا می کنند.

  بهترین نمونه کارهای خود را قرار دهید

این روزها متخصصان خلاق، در وبسایت های خود حتما به بخشی به نام نمونه کارها می پردازند. جایی که بصورت ساده نمونه کارهای خود را در معرض نمایش عموم قرار می دهند. اگر شما طراح، نقاش، عکاس و یا مانند آن هستید می توانید اینکار را انجام دهید. اگر شما در زمینه های ذکر شده فعالیت نمی کنید می توانید یک گالری از افتخارات خود درست کنید یا مثلا اگر نویسنده هستید می توانید به مقالاتی که در وب منتشر کرده اید لینک بدهید یا عکس های مقالات چاپ شده خود را در سایت قرار دهید و یا به کتاب هایی که نوشته اید لینکدهی کنید. اگر در حوزه ی بازاریابی فعالیت می کنید می توانید به معرفی شرکتهایی که به آنها در حوزه ی بازاریابی کمک کرده اید بپردازید و …

تنها بهترین کارهایی که تاکنون انجام داده اید را در معرض نمایش قرار دهید و از قرار دادن همه ی کارهایی که انجام داده اید خودداری کنید.

– کجای وب قرار گرفته اید

این روزها همه ی افراد در شبکه های اجتماعی نظیر: لینکداین، گوگل پلاس، توئیتر، فیسبوک، اینستاگرام و … دارای پروفایل شخصی هستند و در آنها نیز فعالیت می کنند. وبسایت شخصی شما بهترین مکان برای قرار دادن کلیه ی پروفایل ها و یا حتی لینکدهی به سایر وبسایت های شماست. تا بازدیدکنندگان شما بتوانند بطور کامل با شما و فعالیت هایتان آشنا شوند.

از لینک دهی به پروفایل ها و مواردی که مرتبط با حوزه ی کاریتان نیست خودداری کنید.

– وبلاگ بزرگ و حرفه ای

سایت شخصی شما یک مکان عالی برای به اشتراک گذاشتن افکار و فلسفه های مربوط به صنعت شما است و وبلاگ یک محیط مناسب برای انجام این کار است. وبلاگ به شما این امکان را میدهد که افکارتان را متمرکز کنید، با افراد بیشتری در سراسر وب مشغول به کار شوید و به راحتی شبکه ی خود را در ارتباط با اخبار مربوط به حرفه یتان گسترش دهید. اگر می توانید ماهانه ۲ تا ۳ بار (حداقل) در وبلاگ خود تولید محتوا کنید حتما بخش وبلاگ را به وبسایت خود بیفزایید.

اگر نمی توانید زود به زود سایت خود را به روزرسانی کنید از قرار دادن وبلاگ خودداری کنید. زیرا اگر بازدیدکننده ببیند که آخرین پست شما مربوط به دو سال پیش است، کسب و کار شما را تاریخ گذشته در نظر می گیرد!!

– مشتریانی که ارزش شما را ثابت می کنند

معرفی مشتریانی (اگر آنها جز بزرگان حرفه شما هستند) که در گذشته با آنها کار کرده اید راهی عالی برای خاص تر شدن و چشمگیر شدن کسب و کار شما می باشد. شما می توانید نقل قول هایی را از افرادی که قبلا با آنها کار کرده اید، برای نشان دادن مهارت های خود در سایت خود قرار دهید. سعی کنید مهارت های برجسته ی خود را ذکر کنید.

از قرار دادن یک صفحه پر از مشتریانی که تنها به تعریف و تمجید از شما پرداخته اند خودداری کنید زیرا بنظر می رسد که شما در حال لاف زدن هستید!!

– خودت و تصویرت

بخاطر داشته باشد که نباید سایت شما تنها مملو از متن باشد که رزومه ی شما را به نمایش می گذارد بلکه باید بتواند خودت و دستاوردهایت را نیز به نمایش بگذارد. یک عکس حرفه ای از خود یا یک لوگو که نماینده ی شما و آنچه شما انجام میدهید، آیکون و یا اینفوگرافی های زیبا می تواند سایت شما را بسیار بیادماندنی و زیبا سازد.

اگر قادر به گذاشتن عکس های باکیفیت در سایت خود نیستید از قرار دادن عکس هایی با کیفیت پایین خودداری کنید. زیرا نداشتن عکس بسیار بهتر از قرار دادن عکس هایی است که نمای سایت شما را ناپسند می سازد.

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *