• وبسایت مینا درچه سیچانی

  • طراحی سایت در اصفهان

درباره ی بیل گیتس بدانیم..

ویلیام هنری گیتس‌سوم، مشهور به بیل گیتس (Bill Gates) رئیس و موسس شرکت مایکرو‌سافت در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در یک خانواده متوسط  و در كنار دو خواهرش در شهر سیاتل امریکا متولد شد. گیتس در مدرسه لیک ساید شروع به تحصیل کرد. سپس به علاقه خود به نرم‌افزار پی برد و برنامه‌نویسی را در سن ۱۳ سالگی شروع کرد. در همین‌جا بود که هسته اولیه مایکروسافت شکل گرفت. در بهار سال ۱۹۶۸ میلادی مدرسه تصمیم گرفت که دانش آموزان را با پدیده‌ای جدید که به تازگی در دنیا شکل گرفته‌ بود یعنی کامپیوتر آشنا کند. کامپیوترها هنوز بزرگ‌تر و گران‌تر از آن بودند که مدرسه بتواند خریداری کند. به همین منظور مدرسه صندوقی را برپا کرد و اعلام کرد که برای اجاره یک سال کامپیوتر PDP-10 ساخت شرکت DECC، کمک کنید. پول زیادی بیشتر از هزینه اجاره یک سال جمع‌شد. اما مدرسه، جذابیت این غول الکترونیکی را برای شاگردان دست کم گرفته بود. این شاگردان، بیل گیتس، پل آلن که دو سال از گیتس بزرگ‌تر بود و چند تای دیگر از دوستان بودند که همگی در حال حاضر از برنامه‌نویسان ارشد مایکروسافت هستند.

در سال ۱۹۷۳ گیتس وارد دانشگاه هاروارد شد و با استیو بالمر آشنا شد. در هاروارد گیتس نسخه‌ای از زبان برنامه‌نویسی بیسیک را برای اولین میکروکامپیوتر نوشت. در سال دوم، دانشگاه را رها کرد تا تمام انرژی خود را صرف مایکروسافت کند. شرکتی که او در سال ۱۹۷۵ با دوست دوران کودکی خود پل آلن آغاز کرده‌ بود بر این باور استوار بود که کامپیوتر به وسیله‌ای ارزشمند بر روی هر میزی و در هر خانه‌ای  تبدیل خواهد شد. آنها شروع به ساخت نرم‌افزار برای کامپیوترهای خانگی کردند. افق دید گیتس برای محاسبات شخصی محور موفقیت‌های شرکت مایکروسافت شد.

با مدیریت بیل گیتس، مأموریت او برای گسترش نرم‌افزار و آسان‌تر شدن، همچنین کم هزینه‌تر و دلپذیر شدن آن برای استفاده کنندگان کامپیوتر، به پیشرفت خود ادامه داد. مدیران مایکروسافت همواره به اهداف بلند مدت می‌اندیشیدند و در پی آن، در سال ۲۰۰۵ نزدیک به ۶٫۲۲ میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه، سرمایه‌گذاری کردند. در سال ۱۹۹۹، گیتس کتاب «Business @ the Speed of Thoughtt» را نوشت، کتابی که نشان می‌دهد کامپیوتر چگونه می‌تواند در تجارت و کسب و کار مشکلات کاربران را حل کند. این کتاب به ۲۵ زبان ترجمه شده‌است و در بیش از ۶۰ کشور موجود می‌باشد. این کتاب در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌ها در روزنامه نیویورک تایمز، یو اس ای تودی، وال استریت ژورنال و فروشگاه اینترنتی آمازون قرار گرفت. کتاب پیشین گیتس به نام «The Road Ahead» که در سال ۱۹۹۵منتشر شده بود برای ۷ هفته متوالی حائز رتبه اول در روزنامه نیویورک تایمز شد.

گیتس در سال ۲۰۰۰ پس از ۲۵ سال، از مدیرعاملی مایکروسافت کناره‌گیری کرد و جای خود را به استیو بالمر داد، ولی همچنان به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی و رئیس هیئت مدیره این شرکت، به فعالیت خود ادامه داد. وی از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۴ ریاست هیئت مدیره مایکروسافت را برعهده داشت و پس از ۳۹ سال، با کناره‌گیری گیتس، جان دبلیو. تامسون بجای وی منصوب گردید.

بیل گیتس در ژانویه ۱۹۹۴ میلادی با خانم ملیندا فرنچ از کارمندان مایکروسافت ازدواج کرد. ملیندا اهل دالاس در ایالت تگزاس آمریکا است. این زوج دارای سه فرزند به نامهای جنیفر کاترین گیتس (۱۹۹۶ میلادی)، روری جان گیتس (۱۹۹۹ میلادی) و فوب ادل گیتس (۲۰۰۲ میلادی) هستند. وی تا سپتامبر ۲۰۱۶ با دارایی خالص ۸۱٫۷ میلیارد دلار، به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شود. خانه بیل گیتس یکی از مدرن‌ترین و گران‌ترین خانه‌های جهان بوده که در کنار تپه می‌باشد و منظره‌ای رو به دریاچه واشنگتن در مدینا واقع در واشنگتن دارد.

بيل گيتس بهمراه همسر خود چندين موسسه خيره در سراسر دنيا تاسيس کرد. هم اکنون بيل گيتس همراه همسر و فرزندان خود در شهر سياتل ساکن است.

تا بي نهايت از تقليد كوركورانه بپرهيزيم

يكي از درس‌هاي مهمي كه در زندگي بايد بياموزيم اين است كه متضاد شجاعت، ترسو بودن نيست، بلكه پيروي كوركورانه و كپي كردن روش زندگي ديگران است. ممكن است شما سال‌هاي پرارزش و برگشت‌ناپذيري را صرف پيروي از ديگران كرده باشيد،‌ در صورتي كه از اين مساله غافليد كه همان افراد در حال تقليد از خود شما هستند!

به راستي چه چيزي باعث مي‌‌شود كه در زندگي، رفتارها و نوع تصميم‌گيري و ديدگاه‌هايمان كپي‌برداري از ديگران باشد. به عنوان مثال چرا اگر دوستان ما ازدواج مي‌‌كنند، يا تحصيلات دانشگاهي دارند يا جاي خاصي زندگي مي‌‌كنند و يا كارهاي ديگري در زندگي‌شان انجام مي‌‌دهند، ما هم بايد همان كارها را بكنيم؟ شايد اتفاقات فوق بايد در مقطع زماني ديگري براي ما رخ بدهند و يا حتي ما بايد زودتر آن را انجام مي‌‌داديم و يا چه بسا،‌ هيچ زماني نبايد در مورد ما، آن اتفاق‌ها رخ دهد. چرا اغلب خود را با ديگران مقايسه مي‌‌كنيم و ارزش‌هاي وجودي خويش را زير سوال مي‌‌بريم. بياييد خود را از اين تقليد كوركورانه ذهني رهايي بخشيم و بياموزيم كه خداوند به همه انسان‌ها استعدادهاي به خصوصي عطا كرده است، اگر ما در زمينه‌اي از زندگي موفق نيستيم،‌ مطمئنا در زمينه‌هاي ديگر زندگي‌مان موفق عمل كرده‌ايم و مي‌‌توانيم به آنها افتخار كنيم.

من در رقابت با هیچکس جزخودم نمی باشم هدف من مغلوب نمودن آخرین کاریست که انجام داده ام. “بیل گیتس”

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *